Find en god guide til restitution online

Det er godt at træne. Man får en flot muskelmasse og kroppen kommer i god form. Man får det bedre med sig selv, både fysisk og mentalt. Man bliver bedre til at fokusere og får et større overskud i hverdagen. Og det, at ens krop bliver pænere at se på, giver mere selvværd og større selvtillid. Træning er uden tvivl godt for mange ting. Man skal bare også huske at hvile ud en gang imellem. For kroppen har, ligesom sindet, brug for pauser ind imellem. 

Det er vigtigt at restituere muskler efter træning. Når man træner, sker der en nedbrydning i kroppen. Det er hårdt for vævet at træne, så derfor skal det have mulighed for at hele og genopbygge sig selv. Det er det man hjælper kroppen med, når man restituerer. Hos Nysport.dk kan du finde en guide til hvordan du restituerer. Her kan man blandt andet læse, at man skal slutte træningen af med let bevægelse og udstrækning. Det er vigtigt at komme langsomt ned i gear. 

Mad, drikke og hvile 

Når man restituerer, skal man drikke godt med vand. Det er også vigtigt, at man spiser kost med godt med kulhydrater og proteiner. Og så er det vigtigt med hvile. Sørg for at få en god nats søvn. Fire-fem timer er ikke nok. Syv til otte timer er optimalt. Endelig kan du anvende recovery boots, hvis du har trænet hårdt. De giver god terapi med kompression. 

En webside for os, der træner 

Nysport.dk har masser af gode og informative artikler til dig, der træner. Det er altid godt at søge viden. Her kan du også købe forskelligt tilbehør og lækkert tøj til træningen. Og hvis du har brug for ekstra kosttilskud, så kan du også finde det i webshoppen hos Nysport.dk.