Giv et legetæppe i dåbsgave

Legetæpper findes i en masse forskellige varianter, hvilket også giver dig muligheden for at give den perfekte dåbsgave. Er barnet til biler, heste eller noget tredje? Legetæpper har det hele, og mulighederne for forskellige lege er uendelige. Med et sjovt legetæppe hjælper du også barnets fantasi og idéer på vej, og hjælper til barnets udviklingen.

Legetæpper kan købes mange forskellige steder, men hos Little Happy får du et bredt udvalg af forskellige legetæpper til en masse forskellige formål. Et legetæppe er et fantastisk element, og derfor skal det vælges med omhu, alt efter hvad ønskerne med det er – og derfor er et bredt udvalg fantastisk inden det endelige valg.

Derfor skal ethvert barn have et legetæppe

Legetæpper indleder til sjov og leg og kan bruges gennem mange år, og derfor er det altså den ideelle gave til dåben. I de første år vil et legetæppe med motiver være en fin dekoration, men efterfølgende vil barnet kunne lege mere og mere med det, og fantasien vil blomstre. De forskellige slags af legetæpper gør mulighederne utallige;

  • Legemadras/tæppe

Et legetæppe som en madras er ideelt til mindre børn. Her kan den lille tumling lege og passe sig selv uden at komme til skade. Her kan barnet sidde og ligge trygt og rart med sine bamser og legetøj og have en fest for sig selv. Med et blødt legetæppe får barnet også behagelige materialer, hvilket er smart når barnet har sart hud i starten.

  • Legetæppe med motiver

Et gulv-legetæppe med motiver er en fantastisk tilføjelse til børneværelset; og nogle er så store at flere børn kan lege på det. Her vil det være ideelt når barnet har venner på besøg. Alt efter motivet vil børnene kunne lege forskellige lege. Er det en stald og rideskole er der plads til heste og mennesker, er det en savanne kan der være løver og flodheste, og mulighederne bliver ved.

  • Legetæppe som tæppe

Et legetæppe som tæppe er perfekt til at have med på turen. På den måde vil det være nemt at lave et sted hvor barnet kan lege i fred, hvis familien f.eks. er på besøg hos nogle venner eller til fødselsdag. Det kan også bruges som tæppe hvis nu barnet fryser.

Hvilket skal så bruges til dåbsgave?

Dåbsgaven kan godt blive noget af en beslutning, men når det er så tidligt kan de stort set alle bruges, men en legemadras vil nok være det bedste valg. Her kan baby ligge for sig selv og lege mens forældrene laver mere praktiske ting; så hvis du vil give forældrene muligheden for at kunne lade barnet ligge for sig selv, er en legemadras perfekt.

Et legetæppe med motiver er også en perfekt gave. Det vil være en fantastisk dekoration på barnets værelse som vil følge med opvæksten. Når barnet bliver ældre kan der leges endnu mere med det, som helt sikkert vil blive en fantastisk oplevelse for barnet.

Legetæppe som tæppe er også en sikker løsning. Her sikres det, at barnet får det brugt på et eller andet tidspunkt; om det er når barnet fryser eller når barnet vil lege for sig selv hjemme eller ude.