Udnyt blålys-forskellene med gaming briller

I denne blogpost skal vi se på nogle af de forskellige typer gamer briller, som er udstyret med blåt lys-blokering og kan købes online. Hvorfor vælge én type frem for en anden? Det afhænger helt af dine behov. Du har måske problemer med at falde i søvn om aftenen, eller du har ondt i hovedet og spændinger hele tiden.

Ulemper ved ikke at benytte gamerbriller

Trådløse gamerbriller: En typisk gaming computerskærm bruger blåt lys til at fremme oplevelsen og immersionen i det virtuelle rum. Men ifølge forskere bruges der mere end bare blå farver på en almindelig skærm – derudover er luminoforerne svagt fosforiserende.

Det pulserende blåt farvede lys har vist sig at have en betydning for din søvn. Nogle studier viser, at det faktisk kan formindske dit hjerte-rytmers amplitude, reducerer muskelsmerter i kroppen efter træning, giver dig mere energi til dagligdagen, mindsker stresshormoner som cortisol -og øger produktiviteten imens du arbejder.

Hvad du kan gøre ved det?

Spørgsmålet er så, hvad du skal gøre ved det? Blokering af blåt lys med en shuttering computer brille eller nogle andre kunstige programmeringer fra din browsers indstillinger kan måske behandle symptomerne for dig – men umiddelbart ikke helbrede dem. Hvis du har disse udfordringer og gerne vil have et langvarigere resultat, kan alternative strategier tilbydes.