3 tips til en aktiv ferie

kano

Hvis du er havnet her på siden, er det sandsynligvis, fordi du interesserer dig for sund livsstil. Netop fordi sundhed er en livsstil, er der mange, som også vælger at holde aktiv ferie, og netop det ser vi på her, så læs med og få tips til din næste aktive ferie. 

Sådan kan du holde aktiv ferie 

Skiferie 

En af de mest elskede former for aktiv ferie er skiferie. Her er der mange dejlige steder, man kan tage hen og løbe på ski, uanset om man er til langrend eller alpint. For begge dele gælder det, at man må have udstyret i orden, og således skal man altså sørge for både skitøj, skistøvler, visir og flere andre ting. Netop et visir kan du købe på https://magasinetski.dk/skiudstyr/skihjelm/visir/, hvis du lægger vægt på både beskyttelse og godt udsyn. 

Vandreferie 

Hvis du godt kan lide at gå tur, kan du overveje en vandreferie. Her behøver du ikke at tage til fremmede himmelstrøg, for også her i Danmark findes der mange gode vandreruter med fine overnatningsmuligheder undervejs, f.eks. den ældgamle Hærvej i Jylland eller den relativt nye Camønoen, der, som navnet antyder, ligger på Møn. Hvis man vælger Camønoen, kan man blandt andet overnatte i den skønne Klintholm Havn, hvor man kan følge fritidssejlerne lægge til og stævne ud. 

Kanoferie 

Er man mere til aktiviteter på vandet, er en kanotur måske sagen. Også her er der flere muligheder i Danmark, f.eks. på Susåen på Sjælland eller en tur ad Gudenåen i Jylland. Undervejs kan I bo i shelters eller I kan have telt med. Denne type ferie er ikke for alle, da der skal arbejdes hårdt med at padle og det til tider kan føles lidt ensformigt. Er man til den slags, er det værd at overveje en kanoferie, næste gang der står ferie i kalenderen.