Dyrk motion sammen med din hund

I en travl hverdag, kan det være svært at få tid til det hele. Hvis man har en familie, er der måske børn, der skal hentes og bringes og være sammen med, og der skal laves mad og købes ind. Herudover har mange mennesker i dag et ønske om at holde sig i form, men det kan være nødvendigt at nedprioritere det, hvis der ikke er tid. 

Her kan man med fordel overveje, om man kan slå flere ting sammen og gøre dem på samme tid. Dette kaldes også multitasking, og et af de steder, man kan gøre det uden at det går ud over kvaliteten er, når det gælder om at få motion og samtidig få luftet sin hund. 

Køb en god sele 

En hund har brug for at komme ud og blive luftet hver dag, og hvis man selv går op i at holde sig i form, er der stor sandsynlighed for, at man et par gange om ugen eller mere hopper i løbeskoene og begiver sig ud på områdets stier for at få nogle kilometer i benene. Her kan man med fordel tage sin hund med og altså dyrke motion sammen med den. Sørg for at have en god sele til den, for eksempel en Hunter Divo sele, det er en af de bedste seler, du kan give din hund, og det kan betyde meget for den at have en behagelig sele, den kan røre sig i.  

Der er altså flere fordele ved at tage sin hund med på løbetur. Hunden vil elske at lave noget sammen med dig, og herudover har den brug for at løbe og få brændt noget krudt af, medmindre der er tale om en meget gammel hund. Sørg dog for at holde pauser, når den har brug for det, og læg gerne vejen forbi et sted, hvor den kan få en tår vand.