Smertelindrende naturmiddel vinder i popularitet

Er du plaget af smerter i for eksempel ryggen og benene – så er du desværre ikke alene. Ondt i ryggen er faktisk blevet den allerstørste grund til sygemelding fra arbejdet, og tallene for danskere med kroniske smerter er stødt stigende. Udover de mere åbenlyse grunde til smerterne såsom slid, deciderede skader og skadelig fysisk belastning gennem arbejdet, så er det stillesiddende arbejde foran skærmen en stor synder, når det kommer til rygskader.

 

Dette binder også an til en af de andre store lidelser i befolkningen – hovedpine, migræne og lignende ubehagelige belastninger i nervesystemet, som også ofte er det første kim til angst og stress. På den vis kan man fastslå, at smerter påvirker mange mennesker uanset erhverv og livsstil – både når det kommer til livskvalitet, overskud og glæden i det daglige, men så sandelig også i forhold til arbejdet og karrieren, som således er konstant under trussel om nedsat arbejdsevne på sigt.

 

Forbruget af smertestillende piller på recept såvel som i håndkøb er derfor også alarmerende højt disse år – og de bivirkninger, som disse præparater bærer med sig er bestemt heller ikke til at spøge med: Skader på leveren, yderligere smerter i hovedet og kredsløbsforstyrrelser, for at nævne nogle få.

 

Måske netop derfor vinder naturlige alternative kosttilskud større og større popularitet disse år. Både fordi de indvirker effektivt på selve symptomerne, støtter kroppens almene balance og ikke skaber flere problemer gennem grelle bivirkninger.

Anerkendte kosttilskud

Et af de mest anerkendte og effektive naturlige kosttilskud indeholder rent cannabidiol (CBD), som udvindes af cannabisplanten. Stoffet adskilles i udvindingen fra det mere kendte stof THC, som man bliver beruset af, hvorved man kan nyde godt af cannabisplantens antiinflammatoriske og smertenedsættende egenskaber uden at blive vind og skæv – eller kriminel! Stoffet er nemlig fuldt ud lovligt at indtage som privatperson, da det netop ikke er rusfremkaldende.

Derimod oplever de fleste en ganske hurtig og blivende virkning, hvor smerterne nedsættes uden at man føler sig sløv eller utilpas, samtidig med at nervesystemet beroliges og de forskellige smertecentre kommer i balance igen. De stærke antiinflammatoriske egenskaber, som cannabidiol også udmærker sig ved, stimulerer ligeledes immunsystemet til at komme i balance igen, hvilket særligt er en fordel ved helingen af eventuelle fysiske skader, der kan ligge til grund for smerterne.

 

De fleste oplever mærkbart større velvære efter en til to ugers daglig brug af tilskud med enten oliedråber eller kapsler, som begge også indeholder sunde, antiinflammatoriske olier fra for eksempel kokos, hamp og oliven. De få bivirkninger, der kan være i opstartsfasen, er begrænset til mild svimmelhed eller ændret fordøjelse. Overvejer du at prøve kosttilskud med CBD anbefales det altid, at du går efter forhandlere, der oplyser så meget som muligt om ingredienser, fremstillingsmetoder etc. Kun på den måde er du sikret den bedste kvalitet – og den bedste smertenedsættende virkning!