Sådan kommer du i form med smarte apps

Det er ikke altid super sjovt at lave motion og bevæge sig, og især ikke hvis man prøver at tabe sig, og har været i gang længe uden at det går lige så hurtigt som man drømmer om. Det er ofte noget som gør, at man køre død i det, og det ender for de fleste med at man går i stå, eller får en periode hvor vægten ikke bevæger sig ned af, og hvor man derefter giver op og tænker ’’Jeg kan bare ikke tabe mig’’.

Men det skal være slut nu. Du kan nemlig bruge forskellige typer apps, som hjælper dig med motivationen, så du hele tiden kan se fremskridt og derved skabe langt bedre resultater.

Sådan bruger du Endomondo

Endomondo er en af de apps som vi vil fremhæve i denne artikel. Personligt har jeg brugt denne smarte og sjove aktivitets app i flere år, og der er ingen tvivl om at jeg kan takke den for mange af mine tabte kilo. Du kan med Endomondo nemlig opsætte dig selv under din profil, og derved skrive højde, vægt osv. så selve appen kan bruge disse data til at spore dine fremskridt. Det smarte ved endomondo er, at du kan vælge nærmest alle sportsaktiviteter og almindelige aktiviteter der findes, og bruge selve appen til at holde øje med eksempelvis dit tempo, tider og router. Du kan derved følge om du bruger længere eller kortere tid på de forskellige ture du laver. Du kan også bruge den, hvis du eksempelvis cykle på arbejde og derfor gerne vil se hvor mange kalorier du afbrænder på cykelturen. Du kan også følge med i om du bliver hurtigere til routen og hvis du har headset i, så får di i løbet af turen, ved hver ny kilometer, også afvide hvor lang tid det tog dig at cykle hver km.

Brug den også i udlandet

Selvom du er på ferie, så er der ingen undskyldning for ikke at lave motion. Du kan også sagtens bruge Endomondo i udlandet, hvis du eksempelvis bruger et mobilt bredbånd som også kan bruges til roaming i andre lande. Hvis du skal ud over landets grænser, så er det vigtigt at holde øje med hvad er inkluderet i din pakke hos din mobiludbyder.

Men hvis du bruger et mobilt bredbånd i udlandet, så kan du stadig holde styr på dine router og dine tider samt hvor mange kalorier du har afbrændt, så der ingen undskyldninger er for at komme i gang med at lave motion.