Gør din næste storbyferie til en fitness ferie!

Bliv fit med en lækker storbyferie – og få rejsen billigt via Momondo!

Foråret er over os og det er skønt at komme i gang med træningen igen – uanset om du er til holdsport, fitnesscenter eller frisk løbetræning i det fri. Det kan dog også blive lidt uinspirerende altid at skulle den samme rute, eller den samme instruktør! Så hvorfor ikke kombinere din næste storbyferie med spritny inspiration til din træning – eller indblik i en helt ny sportsgren?

Find din perfekte destination med rejseblogs

Der findes et væld af yoga retreats og fitness retreats overalt i verden, men hvordan finder du det rette sted til lige præcis din interesse – og til en favorabel pris? Der er heldigvis et væld af dygtige rejseskribenter og ildsjæle, der skriver om deres oplevelser på alverdens spændende retreats og fitnesshoteller. Har du lyst til at kombinere vild mountainbiking i bjergene med din storbyferie i Madrid, eller er du mere til en udfordrende yoga retreat med storslået udsigt til bjerge og sø ved Zürich? Lav en smule research – for der er helt sikkert adskillige artikler med lækre anbefalinger fra førstehånd af en tidligere rejsende!

Når du har fundet en destination, der har fanget din interesse, så sørg for at købe flybilletter i god tid. Søg fx på Momondo, hvor du finder en solid oversigt over alle selskabers tilbud, datoer og ikke mindst de bedste priser.

Inspiration til unikke ferieoplevelser – og begyndelsen på en ny livsstil

Mangler du gode idéer til , hvor din næste storbyferie skal foregå, og til de forskellige muligheder for at kombinere rejseeventyr med at komme i god form, så dyk fx ned i denne store rejseguide til alverdens storbyer.

En aktiv ferie med fitness kan give meget mere end underholdning og et friskt spark i hverdagen – det kan også hjælpe dig til at nå dine træningsmål. På en fitnessferie får du mulighed for fuldstændig at fokusere på dit træningsprogram. Du kan desuden ændre dine madvaner i og med, at du får en pause fra hverdagens rutiner og de dårlige vaner, der ofte klistrer sig til dem.

På en fitnessferie, hvor du er tilmeldt et kursus med personlig træner eller holdtræning, får du helt nye træningsredskaber og ikke mindst styring over de vaner og tanker, der holder dig fast i en uønsket livsstil. At tage tid ud af kalenderen til en sådan livsændrende rejser er altså en god investering, som vil holde dig på ret kurs fremover – og sørge for at du når dine træningsmål.

En fitness retreat er også særligt anbefalelsesværdig, når du har brug for mental ro og at oplade dine batterier efter en hård arbejdsperiode. Uanset om du er til mere actionfyldt træning eller rolig yoga, vil du med garanti opleve ny energi og ro i krop og sind.