Sådan finder du den rette ledningsfri støvsuger

Er du ved at være godt træt af at slæbe en uhandy støvsuger rundt bag dig, der nemt bliver viklet ind i sin egen ledning? Du er langt fra den eneste, der har det sådan, og det betyder, at mange af de mest populære støvsugermærker allerede har udviklet en bred vifte af gode ledningsfrie støvsugere på markedet. Så hvis det er tid til at opgradere og gøre støvsugningen nemmere, så gælder det bare om at vælge en model. 

Vælg en testvinder 

Der er mange ledningsfrie støvsugere på markedet, og det kan godt gøre det lidt svært at finde ud af, hvilken en, man bør vælge. Men faktisk er det simpelt nok, hvis du gerne vil være sikker på, at du ender med en god model, der kan klare opgaven. Find den helt rette ledningsfri støvsuger ved at kigge på en støvsuger test. Her vil du ofte se mange af de samme mærker komme igen og igen, fordi de er gode til at udvikle effektive støvsugere, der scorer højt i de forskellige tests. Det gælder blandt andet mærker som Miele, Bosch, Dyson og Electrolux. 

Støvsuger tests er gode til at finde ud af, hvad du præcis bør gå efter. Har du for eksempel mange gulvtæpper i dit hjem, så er det en god idé at vælge en model, der er effektiv på gulvtæpper. Har du hund eller kat, er der også en god grund til at finde en ledningsfri støvsuger, der er god til dyrehår. Ved at kigge på de forskellige kategorier i testen, kan du altså finde præcis den støvsuger, der passer til dine behov og dit hjem. 

Nem rengøring med ledningsfri støvsuger 

Så hvilke fordele er der i virkeligheden ved at vælge en ledningsfri støvsuger? Du slipper for at skulle flytte fra stikkontakt til stikkontakt, at skulle trække en tung støvsuger rundt bag dig og at skulle undgå at blive viklet ind i ledningen. 

Er du på udkig efter at gøre støvsugningen endnu nemmere, kan du eventuelt også kombinere din ledningsfri støvsuger med en robotstøvsuger, der kan holde gulvene rene i hverdagen, samt en billig håndstøvsuger, der nemt kan gøre møblerne rene og tage sig af små opgaver. Så er støvsugningen pludselig hurtigt overstået.