Brug efteråret til selvforkælelse

Selv om sommeren er over, og vi går imod mørkere tider, så er det ingen grund til at lade det hele stå til. Faktisk er det vigtigere end nogensinde at passe på sig selv, når vinterens mørke lægger gaderne øde. Her kan du få gode råd til, hvordan du får tid til selvforkælelse i løbet af hverdagen.

Luksus i hverdagen

For det fleste af os, er det hverdage det er flest af, i løbet af året. Det betyder at vi bliver nødt til at gøre mest mulig ud af hverdagen, sådan at vi ikke kun lever og ånder for weekender og ferier. Hvis man sørger for at gøre noget godt for sig selv, på en helt almindelig mandag, så bliver ugen simpelthen lidt sjovere. Specielt i de mørkeste måneder, så skal man selv sørge for at lyse op hverdagsmørket. Det kan være en god ide at indføre hjemme wellness en gang om ugen. Hvorfor ikke give sine fødder et dejlig fodbad, og lakkere alle negle, på en mandag? Hvorfor ikke følge op med en ansigtsmaske dagen efter, på en helt almindelig tirsdag? Man skal jo stadig føle sig godt tilpas, selv om man er pakket ind i store varme jakker.

En anden måde at føle sig godt tilpass på, er at være aktiv på datingsider. En uskyldig lille flørt på datingsiden Victoria Milan, kan være lige det som skal til for at få pulsen op, på en onsdag. Hvis du også har brug for en bekræftende chat på en torsdag, så kan du tjekke ud en af de andre dating sites som findes online.

Din krop er dit tempel

For at komme godt igennem vinteren, så er det vigtig at man tager vare på sin krop. Det gør man bedst ved at holde kroppen stærk og smidig, og samtidig have et sundt og varieret kosthold. Hvis du synes det kan være svært at komme ud af døren, når det er mørkt og koldt, så kan det være en god ide at dyrke motion hjemme i stuen. I dag findes det mange gode online træningvideo, sådan at du kan være til holdtræning hjemme i stuen.

Faktisk kan det være en god ide at tvinge sig selv ut i naturen, selv på den mest forblæste dag. Hvis man giver sig selv mulighed til at blive kærtegnet af naturens kræfter en helt almindelig fredag, så får man energi og glæde til hele weekenden.