Sådan skaber du en sund økonomi og bliver et bedre jeg

En usund økonomi kan påvirke ens mentale såvel som fysiske helbred. Det er en faktor som hele tiden ligger i baghovedet, og er med os i alle valg og beslutninger vi træffer. Kom derfor problemet til livs allerede i dag, og få bugt med de mange gældsproblemer, så du fremover kan gå en lysere tid i møde. 

At sidde med gæld til halsen, er det værste man kan udsætte sig selv for, da det i flere tilfælde, påvirker ens jeg men også privatøkonomi fremover. Det kan true privatlivet, familielivet og givent fald også arbejdslivet. Sidder man derfor inde med en større gæld, bør man begynde at søge mod nye forandringer allerede nu. 

Bliv hurtigere gældfri med et samlelån 

Hvis du sidder inde med mange mindre lån, kan et samlelån være en mulighed for dig. Et samlelån har til formål som navnet antyder, at samle dine lån et og samme sted. Dette giver dig mulighed for at skabe et bedre overblik fremover, da du derved ikke har flere lån at skulle tage højde for. Hermed kan du udelukkende koncentrere dig om at afdrage dette ene.  

Udover at samle alle dine mindre lån, opnår du også en bedre rente. Det skyldes, at mindre lån som er optaget i forlængelse af et kviklån, indebærer en højere rentesats og ligeledes højere renteomkostninger. Du opnår således et større rådighedsbeløb med et samlelån, og kan derved hurtigere betale af på din gæld. Læs meget mere om samlelån her.  

Hvordan samler jeg mine lån? 

Der findes flere udbydere som tilbyder dig løsningen om at samle dine lån. Her er det blot vigtigt at vælge en udbyder som fremgår troværdig og udsteder den laveste ÅOP. En høj ÅOP betyder, at der medfølger høje årlige omkostninger i procent ved lånet, hvorfor det ikke altid kan betale sig. Det er derfor vigtigt at have dette for øje for at finde det billigste lån.  

Derudover er processen forholdsvis nem at tilgå. Når først du har fundet den rette udbyder, skal du blot indtaste en række personlige oplysninger, for derved at give et indblik i din privatøkonomi og civilstatus. Hvis dette vurderes som værende tilfredsstillende, vil lånet blive godkendt og du vil således være i stand til at indfri dine nuværende gældsposter. Langsomt vil du begynde at kunne mærke presset fjerne sig fra dine skuldre, og forhåbentlig vil du inde for en række år, være i stand til at kunne begynde at oparbejde en opsparing i stedet.