Opret en gratis aktiesparekonto

Ved du ikke hvad en aktiesparekonto er?

En aktiesparekonto er det oplagte valg til dig, som skal til at investerer i aktier. Du kan nemlig vælge at købe dine aktier igennem din konto og spare en hel del i skat. Ja du hørte rigtigt, du betaler nemlig kun 17% i skat af dit overskud, hvis du køber og sælger dine aktier igennem din konto. Hvis du vælger at købe dine aktier i et frit depot, så skal du altså betale 27% i skat af dit overskud, så der er altså en del at spare.

Når du skal vælge en udbyder til din aktiesparekonto, så er der to muligheder du kan vælge i mellem. Du kan enten vælge at oprette den hos nordnet eller Saxo Bank. Den sidste nævnt altså Saxo Bank er dem som vi vil anbefale dig, det vil vi fordi de er dem som har haft deres service længst tid og dermed også have mere tid til at sammensætte den helt rigtige pakke til os danskere.

Det er helt gratis at oprette en aktiesparekonto, der er derfor ikke forbundet nogle udgifter i at have en konto, som de fleste ellers tror. En anden rigtig god ting ved at investerer igennem sin aktiesparekonto, er at du ikke behøver at være nervøs for et skattesmæk når du sælger nogle af dine aktier. Saxo Bank indberetter nemlig helt automatisk dit overskud eller underskud for dig!

Har du brug for at læse mere om en aktiesparekonto og hvorfor du bør vælge den at investerer igennem, så er du mere end velkommen til at besøge vores side aktierdk.dk, hvor vi har skrevet et langt indlæg om saxo banks aktiesparekonto. Derudover så har vi også samlet en masse indlæg om forskellige danske aktier og giver vores synspunkt på dem.