Få råd til kunst og sundhed på samme tid

Det er ikke nogen hemmelighed, at det er dyrt at leve en sund livsstil. At leve sundt handler om at prioritere det frem for noget andet, og derfor er det selvfølgelig rart med billige løsninger på noget af alt det andet, som man også kan interessere sig for.

Herunder får du et bud på en billigere løsning på, hvordan du kan indrette dig personligt, uden at det går udover dit budget til en sund livsstil.

Få plads til personlig indretning i dit budget

At leve en sund livsstil er oftest ikke det eneste, man interesserer sig for. Selvom det er en livsstil, så er det selvfølgelig ikke ensbetydende med, at man ikke kan interessere for andet, eller at det behøver at være altoverskyggende.

Hvis du også interesserer dig for boligindretning, så bliver du sikkert glad for at høre, at du kan indrette dig med personlig kunst på væggene, uden at det behøver at gå udover dit månedlige budget, som jo skal bruges på et leve sundt med alt, der hører til.

Hos Mynewart får du malerier til overkommelige priser, og som et ekstra bonus kan du endda bestille et personligt maleri. Har du eksempelvis en billede fra en sportspræsentation, du godt kunne tænke dig, at der skulle pynte på din væg, så kan du hos Mynewart bestille malerier efter eget ønske.

Du behøver kun at finde et foto, som du gerne vil have lavet om til et maleri, og så sørger Mynewart for resten. Det kan også være, at du gerne vil have et familieportræt eller et billede af dit kæledyr op på væggen, så er det selvfølgelig også en mulighed.

Kunst der giver luft i budgettet

Det behøver ikke at koste en formue at få kunst ind i hjemmet, og det er det princip, Mynewart har startet deres virksomhed ud fra.

Det er de færreste gallerier, hvor man kan bestille malerier i andre størrelser, end den størrelse der er vist, men hos Mynewart kan du få det stort set lige som du vil have det. Hvis du forelsker dig et maleri, som du godt kunne tænke dig i en anden størrelse, så sørger Mynewart for, at du får maleriet i lige præcis den størrelse, du gerne vil have.

Du kan også ændre farvepaletten, hvis du har forelsket dig i et motiv, som du godt kunne tænke dig i nogle andre farver.

Mynewart er online galleri, som har formået at finde et hul i markedet. De fleste forbinder gallerier med et sted, hvor anerkendte kunstnere udstiller deres værker, og hvor man kan købe disse værker, hvis man har mange penge på lommen.

Mynewart er anderledes. Hos Mynewart behøver en kunstner ikke at være anerkendt for at være dygtig. Rundt omkring i verden findes der mange dygtige kunstnere, som endnu ikke er slået igennem, og derfor er det muligt at købe deres kunst billigere, end hvad man ellers skal give for kunst.

Når du sparer penge på kunst, så får du flere penge, du kan bruge på noget andet, såsom at udleve din sunde livsstil eller købe nyt fitnessudstyr.