Træn cardio derhjemme med disse 3 maskiner

Cardio kaldes også for kredsløbstræning, fordi du styrker dit kredsløb og dit hjerte – og dermed din kondition. Det er derfor en super form for træning, hvis du gerne vil passe på dit helbred. Med de rette redskaber derhjemme bliver det nemt at komme i gang.

Har du også intentioner om at få trænet mere, så du kan få et sundere kredsløb og en bedre kondition? Du er ikke alene! Det kan bare indimellem være svært at tage sig sammen til at sætte kursen mod fitnesscenteret og træningsmaskinerne.

Derfor kan det være en kæmpe fordel at have nogle effektive redskaber til træning derhjemme. Nedenfor får du tre idéer til maskiner, der er perfekte til cardio.

1. Få pulsen op på motionscykel

En motionscykel er én af de træningsmaskiner, der er helt geniale til hjemmetræning, ikke mindst til cardiotræning. Cykling sætter nemlig rigtig godt gang i kredsløbet og får pulsen op. På den måde får du trænet udholdenhed, og hjertemuskulaturen styrkes.

Grunden til at en motionscykel gør sig så godt til hjemmetræning er, at den fylder knapt så meget som mange andre træningsmaskiner. Samtidig kan du placere den ved vinduet eller måske foran TV’et, så du kan føle dig godt underholdt, mens du træner cardio.

2. Træn cardio på løbebånd

Et løbebånd er en oplagt investering, når det kommer til cardiotræning. Man fristes næsten til at kalde det for et “kredsløbebånd”, for du kan virkelig få trænet dit kredsløb på båndet. Du kan eksempelvis kaste dig ud i intervaltræning, som er en meget populær øvelse i dag. På den måde får du effektivt pulsen op og træningen i gang.

Samtidig kan løbebåndet udgøre et skånsomt alternativ til løb udendørs. Løber du i det fri, skal du nemlig være meget opmærksom på, at underlaget ikke er for hårdt. Løbebåndet er til gengæld designet til at give dig en sund løbetur. Og du kan også lægge ud med et gåprogram, hvis træningen skal være endnu mere skånsom.

3. Styrk konditionen med en romaskine

En romaskine kan også være et bud på en god maskine til cardiotræning. Her kan du nemlig forbedre din kondition, forbrænde fedt og komme i mål med et vægttab, hvis det er dét, du ønsker.

Derudover kan du styrke mange af kroppens muskler med denne maskine lige fra core til ryg, ben og arme. Maskinen kan altså tilbyde en ganske alsidig træning, og samtidig fylder den ikke alverden. Derfor er den oplagt til brug derhjemme.