Skønne BH’er fra Triumph til enhver kropstype

Synes du, det er svært at finde BH’er, der sidder godt? Der er mange, der har den udfordring. Hvis du hidtil primært har købt dine BH’er i almindelige tøjforretninger, er den klare anbefaling, at du prøver at kigge i en undertøjsforretning. Måske du ikke bryder dig om tanken om, at der kommer en ekspedient, mens du står kun iklædt undertøj? Så kan du jo overveje at rykke købet online.

Her kan du blandt andet finde BH’er fra Triumph. Der er et stort udvalg af størrelser og modeller, så uanset din kropstype er der en god chance for, at du kan finde en, du bliver glad for. Måske du endda ønsker en BH, der kan få din barm til at se en smule mindre ud? Det kan være svært, hvis ikke man skal i en decideret sportsBH, men du kan jo prøve for eksempel Minimizer, som er en serie af BH’er, der har til hensigt netop at få barmen til visuelt at virke lidt mindre.

Sørg for komforten hele dagen

En BH er typisk noget, vi har på i mange timer om dagen. Fra vi klæder os på om morgenen til man går i seng om aftenen. Måske du har tilladt dig selv at tage den af, når du kommer hjem fra arbejde, men det bliver stadig hurtigt 10-12 timer eller mere, man har den på. Derfor er det da også ekstra vigtigt, at den sidder godt.

Du skal helst ikke føle, at der er noget der klemmer – hvis du i det hele taget tænker over, at du har BH’en på, vidner det formentlig om, at den ikke sidder helt så optimalt, som den gerne skulle. Prøv dig derfor gerne frem, til du finder en model, der passer dig godt – så kan du jo være smart og købe den i flere farver, så du har noget at vælge mellem.